måndag 21 januari 2008

Söndagsplock och mys





I går hade vi mycket att göra hemma eftersom vi har hand om fårskötsel just nu!


Sedan städade vi hemma sambon och jag! Efteråt gjorde jag i ordning ett härligt bad med badbomb och lite tända ljus, soft musik och vatten massage på ryggen! MMmm skönt, sedan en bra film på DVD avslutade helgen på bästa sätt!

tisdag 15 januari 2008

Änglar

Fin ängelpinne att ha ute i trägården till våren framförallt hittade jag massor på den sidan som jag absolut kan tänka mig att inhandla http://www.prastbostallet.se/ hette hemsidan! Jag älskar förresten änglar!!!

måndag 14 januari 2008

Sovrum....

Vårt sovrum är skit-tråkigt och det menar jag verkligen, när vi flyttade in i huset för snart 2 år sedan ville jag har grönt vilsamt sovrum, samt en stor garderob som vi köpte på Ikea. I björk och frostade glasdörrar, samt att vi har en sekretär som är avlutad av svärmor. Jag skulle lätt vilja göra om lite...... mer vitt en fin sänggavel gärna lite gammalt romantiskt eftersom det är det enda rummet i huset som skulle kunna vara så men....... jag vet inte vilken ända jag skall börja i trist är vad det är!!!!

Det jag vet är att denna text skulle jag vilja ha på väggen över sängen och blivande sänggavel, texten är så fin och ordspråket! Jag har lånat bilden från en annan blogg!