tisdag 19 april 2011

Något bättre

Höger handrygg är iaf mindre svullen och det tar jag verkligen som något positivt, men eftersom jag har djävulskt ont i delar av handen och lillfingret. Så ringde jag vårdcentralen i går, även om  jag klarar det mesta själv ;) Jag blev rekommenderad att ta kontakt med en arbetsterapeut, som promt ville att jag skulle visa upp handen idag. Vilket jag har gjort, åh visst har jag tänkt rätt =) Finger ur led bom pang tillbaka, ingen trolig fraktur iaf. Men säkerligen skadade ligament  och strukturer osv. Kan ju inte heller böja lillfinger fullt ut pga svullnad i dagsläget så det är svårt att säga hur rörligheten är... Men det är bara att avvakta, tejpa stöd och högläge....

Rekommendation från arbetsterapeut fast lite till ;) fast jag skall ju ge stöd åt lillfinger.

Tejp hissar jag för den fixar så att smärtan minskar iaf. Högläge dissar jag totalt!!!!!!!!!!!!!!!

4 kommentarer:

Moa sa...

Jag dissar herr Kurten ;)

Nyanser av vitt sa...

Aj aj vännen men det är bara att bita ihop :O)säger en gammal handbollsspelare med krokiga fingrar. Hoppas det läker snart.
Ha nu en underbar påsk.
Kram Agneta

Nyanser av vitt sa...

Det var bra det. Använd coach tejp och tejpa ihop det onda fingret med det friska bredvid så kanske det går att pyssla lite lite...jag ska ta ut mitt fina björkrishjärta och mina underbara betongsaker till landet på torsdag.
Kram

Nyanser av vitt sa...

Ja den har räddat mig många gånger. ha det nu så bra. Är du ledig i påsk?
Kramisar