fredag 31 oktober 2008

MATLAGNINGSKVÄLL

Igår kväll träffades ett härligt gäng för Annelies speciella matlagningskväll, mycket trevligt intiativ som jag hoppas blir en tradition. Vi delades in i 2 matlagningsgäng, där förrätt, varmrätt och dessert skulle fixas. Inget speciellt tema men oj oj vad gott, min mage har inte fått så mycket mat på länge!

Här görs det Färsknyten, Johanna håller koll på att lag 2 sköter sig.

Angelica fick lov att provsmaka för "fröken". Oj oj, nu funderar vår "fröken" om hon tagit sig vatten över huvudet, eller nya "gesten" i nyfrissade håret!

Vinprovning stod även på "schemat" denna kväll, ett nytt inslag för denna gång.


"Smörbollen" vill få lite pluspoäng för dukningen!


Ja, får väl erkänna att dukning och förrätten "Svamptoast med löjrom och creme fraiche" ser otroligt snyggt ut!

Zuccinipaj med Pesto.

Medelhavsgratäng, supergott!!!

Färsknyten, färdiga ser mycket gott ut! Och jag kan lova att de var supergoda!

Festlig curryfärs. : )


Desserter, Vit chokladmousse och Pannacotta med hjortronsås! Så gott : )

Tack Annelie för en välplanerad kväll, och tack alla deltagare för härlig samvaro!!

måndag 27 oktober 2008

VINTERTID

Vem har kommit på "skitet" med vintertid. En idiot om jag får säga vad jag tycker!!!! Att ställa om min kropp efter tid, är superkört, kl 05.00 vaknade jag i morse, hungrig och nödvändigt att gå på toa!!! Kunde jag somna om för att sova till 06.30, 1½ timma till. NEEEJ!!!

Nu i kväll är jag aptrött och skulle kunna somna när som helst, men det går ju inte för då vaknar jag ju supertidigt i morrn igen!!!! BLÄ!!!!!!

Jag struntar i om det är ljusare på morgonen, vem märker det man ska ju bara till jobbet ändå!!!

Jag buar ut vintertid, jag sågar vintertid, jag hatar vintertid!

söndag 26 oktober 2008

Höst + regn.....


Regnet smattrar på rutorna och det blåser för fullt ute, vad hittar man på, trött är jag sitter här i soffa och hänger, men snart blir det en promenad för mig och Kina iaf.

fredag 24 oktober 2008

Äntligen Fredag!!

Hur underbart det skulle vara att ha en Riktig Hjärna, som kunde tala om saker och ting för en.

Källa: Nalle Puh - A.A. Milne

onsdag 22 oktober 2008

Dagens ordspråk:


Efter trettio har kroppen en egen vilja.

måndag 20 oktober 2008

Ny arbetsvecka....

Ja då var det trista måndag igen,börja med att gå på en Palliativ ombudsträff, tungt men intressant. Veckan fortsätter med Coachande förhållningssätt, senare omvårdnadsfilosofi....... till helgen är jag nog helt slut :( Mycket att göra lite tid...... kan man fixa så att dygnet har fler timmar. Ja i helgen är det iaf så. Då FÅR man SOVA 1 TIMMA längre!!! GÖTT!!!!!


lördag 18 oktober 2008

HELG


Nu är det äntligten helg, så efterlängtad men så kort. Men till viss del hinner man iaf ladda batterierna.

Känner mig piggare iaf sedan jag dragit ner på allt sött, att jag dessutom tappat 5 kilo gör absolut ingenting. Efter invägning på jobbet har jag bestämt att 3 kilo till skall bort till jul. Är alltså med i en tävling så att säga, den som kommer närmast sitt mål vinner en middag ute på resturang!!! Inte så dumt!

torsdag 16 oktober 2008

Snart fredag

Åh vad jag längtar efter fredag..... är så jäkla trött, försov mig tom idag. Hela dagen har varit upp och ner vänd!!! På jobbet känns det som jag inte gjort nåt bra, en riktigt skitdag helt en enkelt!!!
Men jag ser framåt fredag och ledig helg!!!

lördag 4 oktober 2008

Konsert


I går kväll var Pelle och jag och såg Ulf Lundell, på De Geer var ett tag sedan jag såg honom LIVE. Blev inte besviken kan jag lova. Underbar stämning, vilken värme! Uffe började med att vara själv på scenen och spela akustisk gitarr, och mycket mellanssnack där han lämna ut en hel del av sig själv. Om sin speciella anknytning till Norrköping osv. MEGASUPER KONSERT!!!!