söndag 30 oktober 2011

Vår vackra ek

Baksidan på vår tomt.
Måste bara lägga ut ytterligare en bild på vår vackra  sparbanksek, helt oredigerat! Men jag tycker den är som vackrast just nu, riktigt guldgul. Den är det första jag ser när jag tittar ut genom vardagsrumsfönstret på morgonen, jag kan bara säga att jag älskar utsikten =)
Ha det gott i Cyberrymden!  Jag kommer ta en bloggpaus under 1 veckas tid !!
Stor kram =)
Ännu mer ekar i fårhagen, som oxå är vår tomt ;)

lördag 22 oktober 2011

Kärleksblomster.
Frostig ormbunke.
Härlig färg.
Älskar höstlöv.
Alla har så vackra färger.
Svensksundsviken.
Helt underbar natur nu när det är höst, jag kan känna en så otrolig lycka av att bara se alla vackra löv. Speciellt vackert  är det när frosten finns kvar. Superkul att fota just nu, måste man jobba? Kan jag inte bara få vara hemma när ljuset är som finast, för att gå omkring och insupa luft och sol?

Önskar att det varit så men nu får jag i stället ta vara på alla tillfälen som finns som  i går tex. när jag fick en extra långledighet, det vara bara att njuta av allt det vackra för att lagra energi till vinter som kommer mot oss med stormsteg!

Ha en härlig helg alla därute i cyberrymden!

söndag 16 oktober 2011

Höstens vår....

Bra sagt:
Hösten är en andra vår, där varje löv är en blomma.  Albert Camus 1913-1960




Björkallén.

Sparbanksek på vår tomt.




onsdag 12 oktober 2011

Fotoorgie =)

Min dag i bilder =)


"By the way" jag är kär  i min nya kamera  =)

lördag 8 oktober 2011

Älska rosor :)

Rosorna som planterades av min pappa för ca 4 år sedan, blommar om megafint just nu, får hoppas att vintern inte skadar dem för mýcket i år. Vintern som var tog död på en ros, men jag fick en ny som jag satte i våras som tur var tog den sej jättebra!  Älskar rosor, tycker de är så vackra, speciellt med daggdroppar på morgonen :) Färgen och mängden rosor gör mej riktigt glad, otroligt fin färg :)
I dag ler jag och tänker tillbaka på en trevlig gårdagskväll på Café Ro och Bossgård med god mat och mycket trevligt umgänge från bloggvärlden.  Härligt att ha träffat er =) Stor Kram!!!!<3
Ha en bra lördagkväll i blogglandia :)

måndag 3 oktober 2011

Lammisar igen :)

,
Rätt som det var ploppa det ut små lamm här på gården, inte riktigt planerat men alla små är ju inte alltid planerade men väl så älskade ändå!
Här är iaf. bildbeviset på sötisarna 4 stycken sammanlagt just nu, kan bli fler ;)