måndag 14 april 2008

Vårkänslor....

Det var evigheter sedan jag gjorde ett inlägg här, men nu börjar vårkänslorna att komma och jag blir lite sugen att hitta på något!

Jag skall väl vara helt ärlig..... det är inte bara våren som gör att suget kommer, utan att jag var på Älvsjömässan i torsdags och hämtade inspiration. Det enda som fattas för att införliva mina drömmar är en hög med pengar, men ...... en trisslott med högvinst skulle kunna lösa problemet! Tyvärr har skrapade jag 3 st dubbeltriss i går och det blev "bara" 50 kr i vinst denna gång.

Men bilder är ju gratis iaf. Här kommer några från mässan:


Ett zinkfat med lite blommor kan vara så fiinnnnt!!!!

Jag gillar verkligen Glasklockor denna var "jättestor" hade jag bara fått med den på släp under dagen så hade den blivit min!!!!

Jag älskar Rost, detta mysrum var så fint på mässan!!


Här kommer mitt eget rost som jag planterade när jag kom hem. Lite vårblommor står nu på uteplatsen framför huset, mer lär det väl bli till helgen, eftersom jag köpte en Krona som skall bli mer rostig med hjälp av lite saltvatten, samt en rostig groda med Guldkrona. Får handla lite till för att få det som jag vill!

2 kommentarer:

Johanna och Viggo sa...

Pyssliga du! Kan du inte pyssla till min balkong?!

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

det fanns verkligen fina saker på mässan....önskar också jag var där! nu ska jag dricka lite te och passa på att njuta av lugnet när Elin sover.Kram