måndag 17 november 2008

En heldag med Svensksunds jaktlag.

Jag tror nog att Moa och jag med våra hundar snart är fullvärdiga medlemmar i Svensksunds jaktlag. Gång efter gång har vi ställt upp för att dreva utan klagan för detta gäng, under gårdagen var iaf känslan stor att något skulle skjutas och helst då en älg förstås! Tyvärr blev det inte så, spår och älgspillning såg vi men mer blev det inte. Men en räv sköts ialla fall och det var ju bra!
Efter en stunds vila blev det havsängen och en vassrugge i väntan på änder..... varför ger man sig ut och sitter i en vassrugge i 3 timmar??? Spänning, avslappning..... kanske vi såg lite Gäss och några änder men så mycket mer blev det inte, även andsäsongen håller på att ta slut nu. Men Moa fick iaf möjlighet att träna lite på anläggning........1 kommentar:

moa sa...

Tur vi gillar att dreva! Jag måste ju fått MVG i radiosnack!! Minst! Får be Janne om skriftligt omdöme! Du får tacka dom för god after-hunt med mat och vin. Men jag tror jaktlaget behöver två jagande tjejer om det ska bli nån älg! ;-) Poski saknar Kina!! Kramar