onsdag 11 mars 2009

Vår sjukling, Frasse : (

Idag var vi hos vetrinären, Frasse och jag. Jag misstänkte ju själv att prognosen inte var speciellt bra vilket visade sej vara sant. Det inte speciellt mycket att göra för honom. mer än att han ska få ha det så bra som möjligt sista tiden. Bara godsaker, räkor, skinka och färs gärna grädde oxå!

Hans diagnos är magtumörer han har många knölar i tarmsystemet som gör att han inte kan tillgodo göra sej maten som han äter. Därav kräkningar och även diarré. Däremot var han inte så speciellt intorkad ännu.


Det man kan göra är ju att ge kortison, som minskar tumörer, men till vilken nytta?? Han hatar ju dessutom att svälja tabletter. Vi ska ta dag för dag och när det blir minsta lidande, får Frasse sluta sina dagar och han ska följa med hem till Svensksund och begravas på sitt bästa jaktställe vid dammen!
Min älskade Frasse!! Du är det underbaraste jag vet!

6 kommentarer:

Johanna sa...

Tänker på er!!

Annelie sa...

Fy attan! Tårögd!! Ni finns i mina tankar!! Kraaam

lena,millie,ebba sa...

Stackars er !!! Usch vad jobbigt det är när ens älskade djur blir sjuka och det inte finns något att göra........
Tänker på er !!!
Kram

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Skickar en stor kram!

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Hej! ja lite vitfärg är ju inte första gången man penslar på för att piffa upp möbler eller hur:) Var nära att buda på zinkkaksfatet åt dig igår, var 12 minuter kvar och jag jag såg att du inte ledde men jag visste inte hur mycket du ville ge för det så jag vågade inte. ringde till KÄC men fick inget svar och så var budgivningen över :( det kommer nog fler, hoppas jag. Mår lite bättre idag men blir fortfarande väldigt yr vid ansträngning. Hoppas ni får en fin helg, trots allt elände. Tänker på dig och lilla missen.

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

hittade zinkfatet hos shabbychiclantligt.se, kostar 399kr där. Tänkte bara tipsa!