lördag 21 februari 2009

GLÄDJE

Känner att mina krafter är påväg tillbaka, YES äntligen kan man göra det som faller en in igen! Självklart trött och tagen efter mina nära 2 veckors influensa men nu ser jag framåt igen. När dessutom man får vara ute i naturen och solen skiner känner jag inte något annat än GLÄDJE!

fredag 20 februari 2009

Fortfarande sjuk : (

En liten rapport från sjukstugan på Svensksunds gård! Blev efter många om och men sjukskriven veckan ut, är jag inte bra på måndag blir det Vårdcentralsbesök med provtagning. Själv hoppas jag att jag faktiskt är frisk då, räknar med det iaf. Febern är så gott som borta men inte riktigt är något subfebril, men snart så släpper nog sjukan taget om min kropp!! Hoppet är det sista som överger en!

Försöker göra lite smått hemma men orken är näst intill obefintlig sover flera timmar per dag! Men jag blev lite målarsugen när Johanna berätta om sina målarprojekt så lite har jag pysslat. Börja måla en av två stolar för länge sedan men nu har jag lyckat börja måla även stol nummer 2 dessa är bra att ha som reserv tänket jag, kanske ska ha dem i hallen får se hur det blir!! Tänkte visat bilder men nu hittar jag dem inte får visa när de är klara helt enkelt!

Ha det gott alla!!

måndag 16 februari 2009

INFLUENSAN











Ja jag har drabbats av influensan, har fått detta diagnostiserat hos läkare idag för hela 150kr, någon speciell behandling finns förstås inte, mer än vila och diverse huskurer. Självklart har jag redan prövat allt eftersom jag tycker det är skittråkigt att var sjuk. Jag är iaf sjukskriven i 2 dagar till sedan borde jag enligt läkare vara frisk GAAAAH, känner mej som en stor lastbil kört över mej, men jaa man får vara glad för det lilla förstås : )

lördag 14 februari 2009

ALLA HJÄRTANS DAG!

VI ÖNSKAR ALLA VI KÄNNER EN UNDERBAR ALLA HJÄRTANS DAG!

tisdag 10 februari 2009

UTMANING

Har blivit utmanad av Moa
4 Favoritprogram:
Mia & Klara, Bygglov, Arga snickaren, Semestersvenskar.

4 Saker jag gjorde i går:
La in önskemål om sommarsemester, var på utbildning ( en mycket duktig läkare föreläste om smärta), fick åka hem tidigare från jobbet pga feber o förkylning, tyckte synd om mej själv pga hög feber :(

4 Saker jag ser fram emot:
Sommar o sol, ledighet, tävla med Kina på jaktprov, använda Kina i praktisk fågeljakt.

4 Favoritresturanger:
Pappa Grappa, La Uva(Tapas i sörping), Athena, och numera även Kimono Sushibar.

4 saker på önskelistan:
Att alla jag känner får må bra, vinna en stor summa pengar, arbeta mindre som sjuksköterska, sysselsättning med något mer kreativt.

Tror de flesta jag känner är utmanade iaf de som har blogg, men kan iaf utmana Vita pelargoner o Zink, faster Atta.