onsdag 18 maj 2011

Bloggträffen


I helgen så var jag på bloggträff ute hos Violan som har Gårdbutiken Romantiskaa ting, Marie med bloggen Nostalgi och Romantik var även hon delaktig i fixet av träff och hade bakat mumsiga kakor =). Vi började nämligen med fika och sitta o småprata lite. Sen gick vi måååånga rundor i butiken och det behövs verkligen för man ser nåt nytt varje gång.... så mycket fint och så superbra priser =) Åh så otroligt vänligt att ta emot oss bloggfolk i sitt hem!
Senare tog vi oss till Mauritzbergs slott och intog en god lunch, fortsatte med att ströva lite i det härliga området, var även inne i kyrkan och där har jag aldrig varit innan, små rosenblad på marken visade att det nyss varit ett vad jag tror "romantiskt" bröllop.

Senare åkte vi tillbaka till Violan för lite småsnack och vila.... till kvällen skulle flera äta gott och fortsätta mysa men de långväga gästerna sov även över. Säker supermysigt men tyvärr fick jag avvika lite "hyfsat" för att jag ville vara pigg när jag skulle upp och jobba. Jag funkar som så att jag måste smälta lite intryck.... Men en otroligt mysig och trevlig dag och underbart att träffa så härliga tjejer/kvinnor <3<3<3

4 kommentarer:

Viola sa...

TYcker oxå att det blev en kanondag och längtar redan efter er, vilka fina bilder du tagit, kramen

Cajsas Faster sa...

Fint med hjärtat!
Det tror jag inte jag kan få till...

Ha det fint!

Marie:)

Anna sa...

Ja, jag har kämpat hårt, men KUL har jag haft! Och kan du tänka dig...sambon SA inget om högtalarna!:) Han bara sa att han tyckte allt var jättefint!
Kram Anna

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hallå tjejen! Tack för senast. Visst hade vi en härlig dag tillsammans. Och jag hoppas att vi ses snart igen. Kanske till loppisen ?
Kram
Marie