måndag 28 november 2011

Full rulle.....

Ja nu kan jag säga att det går undan i svängarna här hemma. Har hur mycket att göra som helst. Har inte ens hunnit pynta till 1:a advent, det som jag brukar tycka är jättekul! Tyvärr har inte livet varit på topp, lite dåligt "flow" just nu lixom.

Men det är ju bra för sinnet att hålla igång så jag kör på den línjen. Jag håller på att måla om i ett rum som ska bli gästrum numera och lite mysrum för den som önskar! Färgen heter Krita och det ser ut att bli jättefint iaf. 

I helgen ska vi kolla soffa, och sedan funderar jag på att måla ett pelarbord som jag haft hur länge som helst men aldrig använt, har inte bestämt färgen på det ännu men det blir nog ljust, kanske ljusgrått eller annars mörkt tex. svart lite skillnad kanske men vi får se vad det blir.

Ska iaf. visa en bild på min finfina Rosett ljustake som jag var ute hos Violan och köpte! Jag bara älskar den, den finns iaf. på plats i ett stort vardagsrumsfönster, ska visa den på riktigt sedan, inte bara en lånebild på nätet! Mitt bästa köp just nu!


Ha det gott i Cyberrymden!! Kommer åter när livet snurrar i normal takt igen! =)

4 kommentarer:

DruttenoJena sa...

Underbar stake!!!Massa kramis o sänder flow till dig.

Härliga Livet sa...

Lycka till i måleriet. Det blir säkert jätte fint när det blir klart. Kram Pernilla

Nyanser av vitt sa...

Så fin den där staken är. Sköt om dig vännen
Kram Agneta

katha´s kortmakeri sa...

Hoppas du får massor av energi av den underbara sol som lyser på oss idag!
Kul att du bestämde dig för den underbara staken!

Ha de super gott vännen!
Kram Katha