måndag 30 maj 2011

Svensksundsviken

Om tiden finns så ta tiden för att besöka Svensksundsviken med sitt fågeltorn, eller bara  gå leden för att ta en fika på utsiktsberget för att njuta av  utsikten här ovan =) Det kan jag verkligen varmt rekommendera!!!! Jag går dit flera gånger i veckan och det bästa jag vet är om det är helt folktomt för att bara sitta och filosofera, helt underbart!!!
Den här stiliga schäferhanen var o hälsa på oss förra helgen men Kina var lite småtjurig mot honom, men han ville ju bara busa med henne. Efter ett tag kunde de iaf. springa omkring tillsammans!

torsdag 26 maj 2011

Efter regn ......

Kommer solsken! Ja det hoppas iaf. jag på både själsligt och fysiskt och när det gäller väderlek.  För övrigt har jag en tid där funderingarna tagit vid.........kanske står jag vid ett vägskäl?? så kan det vara ;)

fredag 20 maj 2011

Äntligen helg....

Värmande solsken, rosévin och räkor & avokado, kan det bara bli bättre och en ledig helg framför sej.  Visserligen med líte fix hemomkring. I morgon måste jag nog även åka till en loppis, såg en passande sitt bänk som kan stylas lite och ställas i hallen hos oss, målad vit och med andra knoppar och ett snyggt fårskinn kommer det bli superb. Gick även att gömma skor iden, vilket går åt hos oss förstår inte hur mycket skor vi äger ;) Hoppas den finns kvar i morrn ;)
Ha det gott!! Jag skall njuta för fullt i det fina vädret!!

onsdag 18 maj 2011

Bloggträffen


I helgen så var jag på bloggträff ute hos Violan som har Gårdbutiken Romantiskaa ting, Marie med bloggen Nostalgi och Romantik var även hon delaktig i fixet av träff och hade bakat mumsiga kakor =). Vi började nämligen med fika och sitta o småprata lite. Sen gick vi måååånga rundor i butiken och det behövs verkligen för man ser nåt nytt varje gång.... så mycket fint och så superbra priser =) Åh så otroligt vänligt att ta emot oss bloggfolk i sitt hem!
Senare tog vi oss till Mauritzbergs slott och intog en god lunch, fortsatte med att ströva lite i det härliga området, var även inne i kyrkan och där har jag aldrig varit innan, små rosenblad på marken visade att det nyss varit ett vad jag tror "romantiskt" bröllop.

Senare åkte vi tillbaka till Violan för lite småsnack och vila.... till kvällen skulle flera äta gott och fortsätta mysa men de långväga gästerna sov även över. Säker supermysigt men tyvärr fick jag avvika lite "hyfsat" för att jag ville vara pigg när jag skulle upp och jobba. Jag funkar som så att jag måste smälta lite intryck.... Men en otroligt mysig och trevlig dag och underbart att träffa så härliga tjejer/kvinnor <3<3<3

fredag 13 maj 2011

Bloggfest:)

Morgondagen blir otroligt spännande och rolig skulle jag tro, jag ska nämligen på bloggträff som Viola och Marie ordnat till.  Först skall vi träffas hemma hos Viola för lite fika och självklart blir det en titt i den otroligt mysiga butiken =) Kanske inköp oxå ;)
Sen bär det vidare mot Maurizbergs slott där vi skall äta gott och även gå på visning. Intressant har varit där innan men aldrig gått på visning så jag tror det blir kanon!
Blir superkul att se vilka mer som kommer med........ det är inte speciellt många som jag träffat innan men magkänslan säger att det blir toppen!
På kvällen blir det fortsatta festligheter.... men jag får hoppa det denna gång eftersom jag ska jobba på söndag, behöver vara pigg och utvild då...... men är glad att jag kan vara med på dagen iaf =))))

onsdag 4 maj 2011

Idag vill jag slå ett slag för....

Svensksunds boende och guidning, som finns att utnyttja på vår gård! Jag kan verkligen rekommendera ett besök på utsiktsberget som ligger otroligt vackert, med en underbar utsikt. Själv går jag dit ofta för att fundera eller bara koppla av.  Men om man är ett sällskap som vill veta lite mer om trakten, svensksundsviken, så rekommenderar jag att boka en naturguide!

Vill man övernatta i denna natursköna miljö finns det även möjlighet att göra det på Svensksunds Säteri!

Uthyres sommartid :)

söndag 1 maj 2011

Körsbärsblommor



Varje år fotar jag körsbärsträdens blommor, men de är så otroligt vackra mot den blåa himmlen ger mej livsglädje och ny energi  =)