söndag 3 juni 2012

Respect

Igår firade vi 19 åringen i huset, sammanlagt 20 personer var hemma hos oss, så huset var fullt. Hoppas på lite bättre väder till studenten så vi kan ha lite mingel utomhus! Jag tror "födelsedagsbarnet" var nöjd när alla gick hem.

Idag var jag och P. ute på ett uppdrag på morgonen jag skulle fota en kalv på närliggande gård. Varför får jag berätta senare...... kalvarna var så söta och otroligt vacker omgivning, även den gården ligger i ett naturreservat.
Djurbesättningen består av Hereford och Angus de bevakade oss när vi gick igenom flocken. Jag kan säga att jag kände mej väldigt liten brevid Angus tjuren, den var stor den!!!! Snacka om att ge respect!


Önskar alla en fin söndag! Fast det nästan känns som höst!
KRAMIS Camilla

6 kommentarer:

bakom berget sa...

Men det är det inte och det är väl en jäkla tur det.Det är ju bara försommar än.
Vilka fina killar du har fotat.
Kram på dig!
Åsa.

skifferhuset sa...

Mysiga djur du fotat! Ja här i Dalsland blåser eller stormar det hårda vindar man stannar helst inne! Ha en fin kväll! Kram Iréne

Rosa i huset i vitt sa...

Håller med om att det känns som höst...vi hade tur förra helgen i alla fall.

Ha en bra kväll
Kram Rosa

katha´s kortmakeri sa...

Vilka sötnosar kommer säkert att bli poppis.
Fullt upp här med i lördags var det konfimation med 25 matgäster och igår tillbringade jag dagen med lilla sjuka pappa på sjukhuset,åker strax dit igen.
Ha de gott!
Kram Katha

Viola sa...

Hoppas verkligen att studenterna får lite värme..men det lä ju jag få...ska bli över 30 hela veckan i Spanien, vilken fin kruka :) kramen

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, de där ska man nog inte bli osams med...
Kram
Marie