tisdag 30 juni 2009

KROCK

Blev påkörd i dag, i Stockholmsrondellen. var inne i rondellen när en blå bil körde in i baken på höger sida, "PANG" snacka om att jag blev livrädd!! En riktig smäll, jag blev chockad, även om inga personskador skedde. Men de som körde in i mej pratade inte mycket svenska, var tydligen vikarier på en städfirma, så de ringde sin chef, jag ringde Pelle! Kände att jag behövde någon som förde min talan på nåt sätt!
Chefen för städfirman försökte säga att jag kört för fort eller inte blinkat men jag körde lagligt och BLINKADE, men hon som körde andra bilen hade inte koll på mej! Tyvärr hade jag svärfars bil som blev förstörd på höger sida, dörrar och bakskärm. Så nu får vi hoppas att allt löser sej och att den firma som står för bilen håller sitt ord att det var deras fel ! Hoppas oxå att min nacke tålde smällen!

5 kommentarer:

johanna me flock sa...

fasen vilken otur! Hoppas allt löser sej! Tack o lov att du är oskadd!

Moa sa...

Säger som Johanna - tur att du verkat klara dig oskadd och att det inte var nån hund i bilen... Och du var ju faktiskt inte ansvarig för olyckan!! Är glad att du är ok, förstår att du blev chockad med tanke vad som kunde hänt... Kramar!!

Annelie sa...

Fy attan, inte roligt att få någon i ändan, kan förstå att du är chockad! Skönt att det inte blev värr, men jag tycker ändå du ska ska ta ett litet besök hos läkaren, man vet aldrig...... Kramar i stora lass!!

Johanna sa...

Usch så otäckt!!
Men vilken himla tur, i oturen, att du är oskadd och att ingen hund fanns i bilen!
Kramar

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

hej vännen!vad är det jag hör...usch hoppas att du mår bra. vi har nästan fått färdigt köket och Hanna sover iallafall ett par timmar i sträck på nätterna så livet är rätt gott:)kram