söndag 5 juni 2011

Långledighet....

Började med min  långledighet i onsdags, verkar oxå vara väldigt nödvändigt för jag har minimalt med ork.  På onsdags em. bjöd iaf. min snälla söta kollega på Jordgubbar med grädde och det var mumsigt gott =)

Senare på em. blev jag upphämtad efter jobbet för att åka mot Ullared, vi skulle sova över och vara på plats på torsdagmorgonen. Roadtrip med tjejer är inte helt fel, det pratades och skrattades så bilresan gick kanonfort. Det kändes dessutom super att veta om att vårt hus i samma stund städades för fullt =)

När vi kom fram blev det lite vindrickande och småprat, för att sedan krypa till kojs, sov sådär men det funkade iaf.
Torsdagen bjöd på en del shopping, men jag var nog den som handla minst, köpte lite bra ha saker till mej själv. Rätt som jag stod där och kollade på lite träningskläder känner jag igen en person, gissa om jag blev förvånad när Anni med bloggen Villa Snögården står där =))) Världen är verkligen liten ibland, men jätteroligt att ses.
När jag var på utgång från Gekås såg jag Ola-Conny bland hyllorna, var såklart tvungen att fråga om jag fick fota ;)


Mitt bästa köp i Ullared är en mobilladdare för cigarettutag i bilen =)
I skoboden utanför hittade jag ett par träskor som jag blev kär i och var tvungen att handla "Inga Of Sweden" Svarta med rosa sidenband i =) Skall fota och visa er en annan dag!
För övrigt är det soft life som gäller nu, poolhääääängggg!!!
Sköt om er alla cybervänner!! Nu skall jag ut i solen och ladda energi =) KRAMAR!

1 kommentar:

Anna sa...

Skönt med ledighet och shopping!! Själv åkte jag på maginfluensan från h-vetet, så jag är helt urlakad...
2 lotter lagda till dig!
Kram Anna