söndag 24 juli 2011

Fin-loppis

Igår var jag & Pelle på Fin-loppis i Östra Husby hos Violan som har den finfina butiken Romantiska Ting. Försäljarna ute på gården hade tur med vädret med tanke på åskoväder som härjat runt tidigare under dygnet! Som alltid var det en härlig stämning och många från tidigare bloggträff sålde prylar som man ville bli av med!
Pelle köpte i princip alla emaljskyltar vid ett av borden ;) men inte till oss utan till Abbe! Flera av dom var superhäftiga! Även en gammal förbandslåda hängde med hem men de förbanden är nog inte speciellt sterila längre ;)


Vi passade självklart på med att ta en fika & Pelle åt lite av Sänkdalens glass, (fikat var ju det jag lockade med för att Pelle skulle hänga med) under tiden hann jag kika lite inne i Violans butik och jag hann handla lite iaf. men jag kan lova att jag snart åker tillbaka för att hinna gå och kolla lite mer noggrant och handla lite mer ;)
Fjärilstavlan har jag kikat på hur länge som helst.... nu slog jag till =)

2 kommentarer:

Viola sa...

Så det var ni som handlade de underbara skyltarna, bara att gratulera till fynden, då hoppas jag att man får se dig snart igen, kram

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Nu fick jag se hur skyltarna såg ut! Hann ju inte med att se dem, när vi var där. Men jag köpte faktiskt en skylt jag också. Den kommer väl på bloggen så småningom :))
Kram
M;arie