söndag 24 juli 2011

Fin-loppis

Igår var jag & Pelle på Fin-loppis i Östra Husby hos Violan som har den finfina butiken Romantiska Ting. Försäljarna ute på gården hade tur med vädret med tanke på åskoväder som härjat runt tidigare under dygnet! Som alltid var det en härlig stämning och många från tidigare bloggträff sålde prylar som man ville bli av med!
Pelle köpte i princip alla emaljskyltar vid ett av borden ;) men inte till oss utan till Abbe! Flera av dom var superhäftiga! Även en gammal förbandslåda hängde med hem men de förbanden är nog inte speciellt sterila längre ;)


Vi passade självklart på med att ta en fika & Pelle åt lite av Sänkdalens glass, (fikat var ju det jag lockade med för att Pelle skulle hänga med) under tiden hann jag kika lite inne i Violans butik och jag hann handla lite iaf. men jag kan lova att jag snart åker tillbaka för att hinna gå och kolla lite mer noggrant och handla lite mer ;)
Fjärilstavlan har jag kikat på hur länge som helst.... nu slog jag till =)





måndag 11 juli 2011

Sommar o sol =)

Finns det något bättre än sommarledigt.....nope just nu tror jag inte det!!!! Måste sammanfatta semestern hitills, den har varit kanon, vädret har varit svenskt "lagom" vi har varit i Turk-landet där det var fullt med sol och värme och trevliga människor & god mat! I slutet av veckan åker jag till Hultsfred-festivalen och arbetar i sjukvårdstältet skall bli spännande och en  kul erfarenhet! För övrigt har vi blommor som är i sitt vackraste jag.... fåren växer och frodas och mår toppen vilket i sin tur ger välbefinnande...... jag måste säga att jag bara njuter till fullo =)))))
Bolltistel.
I like!

Lijor i blom.
Lammis på tillväxt.


Vilar i solskenet.

tisdag 5 juli 2011

Mums...

En liten prommis mot utsiktsberget, gav rejält med smultron och då plockade vi  bara lite grann utmed vägkanten. Smakade bra till frukost idag tillsammans med vaniljyougurt. Den lilla söta kannan köpte jag faktiskt på Gekås när jag var där i maj =)
Ha en bra dag!

söndag 3 juli 2011

Jag vann=))

Tänk att jag vann utlottningen hos Annas ideér, jag som aldrig vinner något, men nu var det min tur iaf.  Åh vad fina vinster sedan, förstå att jag är lycklig!!! TACK ANNA =)))