lördag 4 februari 2012

Gnistrande snö

Vaknade till en fin solig dag, med kall hög luft.... visst är det kyligt ute, men så underbart fint.
Jag var lite tung i huvudet, men det berodde inte på att jag varit ute på resturang i går och firat en Syrra-kollega som idag fyller hela 30 år.  För jag drog mej hemåt ganska tidigt eftersom jag var trött och sliten efter en tuff vecka. Men ville oxå känna mej pigg idag för att kunna nyttja dagen till fullo.
Så när jag druckit några muggar "Java" drog Kina och jag oss ut på en härlig prommis. Vi njöt av fulla muggar när vi såg vidsträckta vita fält och klarblå himmel framför oss. Sådana dagar ger en  så mycket energi =)

Nu har vi precis ätit en härlig rådjursgryta, och snart bär det av mot staden för att se Persbrant i Hamilton. Jag älskar att gå på bio !
När vi kommer hem skall vi duka upp en ostbricka och till det lite gott vin! Vilken härlig dag =)
Njut av lördagkvällen alla underbara bloggvänner =) KRAMIS

4 kommentarer:

lisashus sa...

Vilken härlig dag du verkar ha! Här snöade det rätt ymnigt mitt på dagen, men sen kom solen här också, så otroligt vackert det blev, men kallt förstås. Jag är så glad att vi slapp "snökanonen"! Det räcker så bra som det är!

Du verkar få en helkväll!
Ha det gott!
Lisa

Viola sa...

Låter helt underbart...varit en annan luft idag men nu visar kvicksilvret på -17, ha en trevlig kväll, kramen från Husby

Nyanser av vitt sa...

Tittar in för att önska dig en fin söndag. Hoppas att allt är bra.
Kram Agneta

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det där lät ju inte helt fel... men det är väl slut nu antar jag :)
Kram
Marie