fredag 27 april 2012

Det går åt rätt håll....

Sakta sakta återhämtar jag mej från mina efterhängsna bacillusker.... det har varit en rejäl pärs som jag gått igenom, det var länge sedan jag var så dålig! Men nu försöker jag komma tillbaka till det friska livet igen =)
Försöker få lite luft i lungorna dagligen, men min kondition är superkass, flåsar som ett ånglok typ och får en puls på 120 när jag är i rörelse.... kroppen är helt kajko lixom.... Men det går ju åt rätt håll och det är jag VÄLDIGT glad för!!!!
I går gick jag en prommis förbi en del av fåren som fått komma ut på baksidan av lagården, kolla korten här nedanför, inte så bra kvalité på foto kanske för jag tog dem med Iphånen och vädret var inte superb....
Fåren på baksidan av lagården.

Minilammisar.

Mammis luktar på lammis.

En gammal grund på gården.
Den gamla grunden måste jag ta reda på mer om... jag vet att det låg fina byggnader innan runt dammen men stora bostadshuset revs av någon anledning, den här grunden kan ha varit en flygelbyggnad men jag är osäker... skall fråga svärfar.
Ha en fin helg, en del har säkert långhelg! Jag hoppas det blir lite sol för det mår alla bra av och då försvinner bacilluskerna ute i världen!
KRAMIS!

4 kommentarer:

lisashus sa...

Skönt att bacilluskerna har gett med sej till slut, men visst blir man ur slag efter en sån pärs. Härliga bilder på lammen och fåren, och den gamla muren!

Fortsatta krya-på-dej-hälsningar nu och att du är redo att möta sköna maj med nya krafter!
Kram
Lisa

Rosa i huset i vitt sa...

Skönt att du är på bättringsvägen.

Ha en bra Helg
kram Rosa

Härliga Livet sa...

Skönt att du är bättre. Det har varit en lång tur för dig och dina baciller. Nu är vi snart inne i maj. Blir det bara bättre väder så tror jag alla baciller försvinner. Ha nu en skön helg och krya på dig.
Kram Pernilla

Anna sa...

Sådär eländigt dålig var jag förra vintern. Länge, länge, många veckor...Vintern före det hade jag lunginflammation...
Fick råd från en homeopat och det hjälpte!
Dubbel dos = 2 st probiontabletter/dag
Dubbel doz = 2 zinktabletter/dag
Flytande Biostrath 1 msk 3 ggr/dag
och C-vitaminer -knapra som godis, överdosera verkligen!
Denna vinter har jag förebyggande tagit Probion och jag har bara varit sjuk 2 dagar!!
Lantcaféet har varit i Systrarna Skogströms ägo i 15 år. En verklig idyll!
Kram Anna