tisdag 8 maj 2012

Lovely

Idag vill jag fortsätta bjuda på lite bilder från min omgivning, jag är nog ganska tråkigt som visar massa bilder från naturen mest nu... men jag tycker verkligen om all fin grönska som är i så många olika nyanser. Dessutom så blir jag verkligen glad att se hur allt bara spricker ut som tex. bokbladen.
Bokens grönska, skir och vacker.

Låt mej presentera Leo. Svensksunds katt =).

Leo är katten på Svensksunds Säteri. Han är iaf. den enda tamkatten, sen finns det alltid vildkatter som övervintrar i lagården. Dom är ju då förstås inte lika snälla som Leo.
Tidigare hade jag och P.  två katter, Misty- hon försvann vid vår flytt hit från Söderköping, Frasse- blev 14 år, då fick han cancer i buken och vi tog bort honom för att han skulle slippa lida.
Så nu sköter Leo musjakten på hela gården, man kan se honom vandrandes överallt.... sova och äta gör han hos min "svärfar".
Körsbärsträdet blommar för fullt.
Till P:s stora lycka blommar körsbärsträdet, han älskar körsbär och detta träd var det första som planterades på vår tomt. Förra sommaren blev det massor av körsbär för första gången, nu hoppas P. på att det skall bli lika bra skörd i år förstås.
Utsikt från vårt trädäck.
På baksidan av huset har vi början till ett uterum, i dagsläget bara ett trägolv, beror mest på att vi har olika åsikter om hur fortsättningen skall se ut. Min dröm är att ha möjlighet att sitta tidig vår och sen höst och njuta av naturen runt omkring oss.
Vi har stora fina ekar bakom och ena sidan av huset, dessa får aldrig röras- en naturskatt, hur som helst är utsikten helt underbar, bedöm själva, men bilden gör inte full rättvisa.
Njut av grönskan =)
KRAMIS

5 kommentarer:

lisashus sa...

Man kan väl aldrig se sej mätt på naturbilder såhär års! Åh, så vackert! Vilken ljuvli utsikt ni har med både slånbär och vatten! Jag kan bara sucka hänfört!!!

Lyckliga ni som har Leo, en sån är ju oumbärlig när man bor på landet!

Kram
Lisa

gröna anemone sa...

Hej! Så vackra bilder från naturen! Visst är det fint att bo på landet, det finns vackra naturskatter överallt!
Hälsningar från gröna anemone som bor i Vasa, Finland

Rosa i huset i vitt sa...

Så ljuvliga bilder..du frågade om jag fått nåt i brevlådan ..och det har jag inte men det kan vara lite segt här ibland.

Kram Rosa

Agneta sa...

Kan bara hålla med!
Vilken härlig tid det är nu.
Ha det gott!
Kram Agneta

Viola sa...

DU...den utsikten ifrån trädäcket blir jag lite avis på..så vackert..jag får nöja mig med poolutsikt...nu är plåtarna väck..får väl bli ett dopp den 26/5 :) kram