söndag 29 april 2012

I like =)


Nu har äntligen P. kommit hem han ringde vid kl 7 i morse och var på Arlanda, kl 9.29 hämtade jag och Kina sambo/husse vid tåget i Norrköping. Med sej hem fanns förstås lite presenter ;) man är ju som en barnunge... presenter är alltid roligt att få!

Jag är fullkomligt kär i mina nya Converse "Special Edition" med plösar i olika färger som kan vikas fram för att matcha kläder =)

Ser ni formen på stenen, den är som ett hjärta, så fin....

Heart.

Nya converse från USA special edition.

Ha en fin söndagskväll därute i Cyberrymden <3

lördag 28 april 2012

Dagen i bilder :)

Det har bara smällt till sista dagarna, gräsmattan är megagrön och dags att klippa för den som orkar. Björkarna har slagit ut, våran häck är härligt grön. Rosorna har fått små skott.
Vitsippebackarna är otroligt vackra- man får nog säja att våren är här nu =) Idag orkade jag släpa med kameran så jag kunde fota lite av vår vackra natur på min lilla prommis..... Jag älskar denna tiden!
Vitsippan ute i backarna står.

Niger och säjer att nu är det vår......

Lärkträd på gång att slå ut.

Trött Kina efter prommis.

En rå bock i fårhagen stålig och fin.

Ha en fin lördagkväll, här håller jag mej till Fanta Apelsin Zero, inte speciellt nyttigt.... men gott!
Nu är Pelle förhoppningsvis på väg hem från USA, i morgon lunch borde han vara hemma om inga förseningar uppstår! LÄNGTAR <3<3<3

fredag 27 april 2012

Det går åt rätt håll....

Sakta sakta återhämtar jag mej från mina efterhängsna bacillusker.... det har varit en rejäl pärs som jag gått igenom, det var länge sedan jag var så dålig! Men nu försöker jag komma tillbaka till det friska livet igen =)
Försöker få lite luft i lungorna dagligen, men min kondition är superkass, flåsar som ett ånglok typ och får en puls på 120 när jag är i rörelse.... kroppen är helt kajko lixom.... Men det går ju åt rätt håll och det är jag VÄLDIGT glad för!!!!
I går gick jag en prommis förbi en del av fåren som fått komma ut på baksidan av lagården, kolla korten här nedanför, inte så bra kvalité på foto kanske för jag tog dem med Iphånen och vädret var inte superb....
Fåren på baksidan av lagården.

Minilammisar.

Mammis luktar på lammis.

En gammal grund på gården.
Den gamla grunden måste jag ta reda på mer om... jag vet att det låg fina byggnader innan runt dammen men stora bostadshuset revs av någon anledning, den här grunden kan ha varit en flygelbyggnad men jag är osäker... skall fråga svärfar.
Ha en fin helg, en del har säkert långhelg! Jag hoppas det blir lite sol för det mår alla bra av och då försvinner bacilluskerna ute i världen!
KRAMIS!

måndag 23 april 2012

Tack snälla...



Tack snälla för era för era gulliga kommentarer och omtanke. både här i bloggen och genom sms och tele-samtal.
Ni skall  veta att det betyder mycket för mej och lättar upp dagen lite!!
I brist på annat surfar jag lite för att ha lite kontakt med omvärlden och se vad som händer runtomkring!
Hittar även lite vill ha som tex fodralet nedan till min Iphone! skulle lätt kunna handla det ;)
Michael Kors.

söndag 22 april 2012

Längtar...


Vad liten man är ibland, i detta nu kan jag inte påverka mitt liv just någonting. Jag längtar så att få vara frisk och starta upp med de projekt som jag funderat på en tid, men just nu är det en omöjlighet.
Jag hade ingen aning om att lunginflammation kan vara en långdragen process för läkning av inflammation, 1 vecka sedan trodde jag man var på benen.
Men enligt läkaren som jag träffade i fredags så var mitt tillfrisknande helt normalt, kan ta lite tid innan kroppen återhämtar sej... men så tråkigt... det är lätt att tappa livsgnistan vill jag lova...
Håll tummarna gott folk att jag snart är på benen igen!
Ha en fin söndag! Kramis

tisdag 17 april 2012

Kina :)


Idag har jag faktiskt fått lov att gästblogga litegrann här, min Matte är sjuk så hon orkar inte säger hon, jag har tjatat och tjatat för jag har ju hört hur Matte läser högt och skrattar åt vad den där Malte har för sej...Åh han får ju blogga ibland.
Fast jag har inte så mycket hyss för mej jag är ju stor nu.... Förresten var jag ganska snäll som liten med.... =)
Men jag kan spela lite teater som en dag förra veckan, då satt jag o småtiggde litegrann vid bordet, då blir hon .....läs Matte alltid jättesur.... Hon sa att jag skulle lägga mej ner gissa vad jag gjorde då ;)
Jo jag huka mej bara lite grann så hon inte såg hihi, smart va? Ja jag har en del såna stories ;)
Matte förresten mår lite bättre men det går åt rätt håll med myrsteg säjer hon, ni kan ju fatta hur trist det är för mej, men idag hade jag tur, för lillhusse gick en lång prommis med mej!
Ha en bra kväll! Nospussar till alla =)

söndag 15 april 2012

Sjuk igen :(

Tänkte bara skriva en kort rad, eftersom jag inte orkar sitta lång stund!
I torsdags kände jag mej risig på jobbet hade svårt att djupandas osv. Lade mej och sov när jag kom hem, men framåt kvällen mådde jag ännu värre frossa och ont i lungor.  Natten var fruktansvärd, kunde inte ligga ned hade så fruktansvärt ont,  emellanåt kunde jag inte ens sitta. En rysligt lång natt vill jag lova....
I fredags var jag på vårdcentralen med närmre 40 graders feber och andningssvårigheter, det visa sej att jag hade lunginflammation och lungsäcksinflammation. Nu har jag fått ny AB -kur. Idag verkar febern gå nedåt jag hoppas verkligen att det häller i sej.
Nu ska jag fortsätta med att ta  det lungt!
Hoppas alla därute har en fin söndag, vi har ju alla fall solsken =)

tisdag 10 april 2012

Testing

Testar att fixa till en ny header, många andra bloggar gör så himla fina... jag får nog fixa och trixa lite till helt enkelt! Här är iaf. ett första utkast.

Idag har jag varit på jobbet igen efter 4 dagars välbehövlig ledighet, så underbart skönt, men men... jag skulle behöva vara ledig lite till om jag skulle lyssna på kroppen.

Men det får bli längre fram verkar det som men jag försöker att ta det lungt iaf. det är en bra början =)

Nu skall jag sätta i gång med att göra en härlig brasa i täljstenskaminen, behövs i detta höstliga ruskväder!

Ha en fin kväll!

fredag 6 april 2012

GLAD PÅSK!


Hoppas alla får en fin påsk trots att väderleksprognosen verkar vara lite  kaotisk med varningar för oväder!
Själv skall jag bara njuta och ta det lugnt, är ganska sliten och känner att det passar alldeles perfekt! Var rädda om er ute i cyberrymden!
GLADA PÅSKKRAMAR!
Camilla

tisdag 3 april 2012

Fårskalle ;)


I stället för får i hagen kan man oxå få syn på ett rådjur som är intresserad av  att se vilken typ av bete som fåren får äta sommartid!
Ett fint litet rådjur som fäller som sjutton helt enkelt.
 Men vill helst inte ha rådjur så nära huset för dom är ju faktiskt värddjur för fästingar, inte alls trevligt....
Det har redan börjat komma fästingar jag har haft några på mej och på Kina har vi tagit bort 2 st. Så nu blir det nog att preparera sej & hund med motgift!

söndag 1 april 2012

Hi hi


Jag fick se mig själv i spegeln på väg in i duschen...där stod jag naken,slapp å blek med hängmage å hängtuttar....åhh fyyy @£$95 tänkte jag....men så slog de mig att de är ju 1april!!!!! HA-HA-HA blir inte lurad så lätt!