söndag 26 augusti 2012

En hel del på gång...

Det händer mycket just nu och jag försöker strukturera min vardag för att hinna med allt jag vill.
Hela gården dvs. jag, P, min svägerska och hennes man, svärmor och svärfar har alla vägt in oss, tagit blodtryck och mätt midje-mått.
 
Vi skall gemensamt försöka gå ned i vikt och  därmed förhoppningsvis må bättre, lättare om alla hjälps åt lixom. När söndagsmiddagen serveras skall hälsosamma alternativ finnas på bordet!
Själv har jag beslutat att gå minst 10 000 steg per dag och göra plankan 2 ggr om dagen, iaf. när jag inte tränar. Träning innebär 2 spinningpass och iaf 1 core pass/ vecka eller något annat pass.  Så håll tummarna gott folk att det funkar =) Jag vill inte må så dåligt som jag gjorde i våras, det var inte roligt därför skall jag försöka bli lite hälsosammare =)
 
 
Trivs väldigt bra på jobbet just nu, känns som jag är på helt rätt plats. Men jag har dessutom kommit in på en specialist sjuksköterske utbildning. 
 
Riktad mot äldre, den är på halvfart och pågår i 2 år på Sophiahemmets Högskola, alla studier sker via internet- lite häftigt faktiskt, alla föreläsningar kan man sitta hemma och lyssna på =). 
 
Förut har min arbetsgivare gett 1 studiedag i veckan, men nu verkar det som det inte finns möjlighet till det, men jag skall försöka ta någon kurs iaf. för att se hur det hela fungerar!
 
Hittade en rolig sida med Vintagebilder-bla. anatomi. Ska surfa vidare på denna sida någon annan dag.
Nu skall jag ut och samla steg, har en snarkande hund som behöver motion oxå =)
 
Ha en fin söndag!
KRAMIS Camilla


3 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

fin bild du hittat på nätet..jag ha rvarit inne på en sida som heter The Graphis Fairy som had e mycket olika bilder .
Jag kämpade och gick ner 9 kg förra året pga jag var tvungen då jag har kol också och svårt med luften ..men nu har jag fått bakslag ...gått upp 2kg men ska försöka hitta nån motions form som passar mig så jag blir av med dom igen
Kan ju göra vadsom helst pga luften inte räcker till

Ha det bra
Kram Rosa

Härliga Livet sa...

Vad duktig du är. Kul att familjen hänger på då är det ju lite lättare att bli sporrad.
Vad kul att du ska plugga . Hoppas det gåt som du tänkt dig.
Ha en fin vecka.
Kram Pernilla

skifferhuset sa...

Så roligt att alla är på med att må bättre! Håller alla tummar för att ni ska lyckas med projektet! Kram Iréne