söndag 18 september 2011

Höstrusk

Höstrusket är på "G" vilket betyder att det börjar bli svårt och gå i träskor något mer.... köper alltid vinterskor från Vagabond, dom sitter oftast kanonbra på mina fötter, nu är jag sugen på lite blandade dojjor därifrån. Här är några av dom.... en dag när jag är på humör skall jag pröva mej fram lite, sen får väl några par följa med mej hem skulle jag tro ;)
Sen brukar jag även satsa på en skaplig walkingsko, jag brukar förbruka ca 1 par per säsong men det är viktigt med en bra sko att vandra med i naturen för att inte få ont i knä och höfter osv.
Men just nu känns det mest jobbigt att dra på sej strumpor.... brukar vara det värsta jag vet :(

5 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Snygga skor! Få se om du har något av dem på dig på bloggträffen :)
Ska jag passa på att ta med armbandet då kanske? Eller vill du att jag ska skicka det till dig tidigare?
Kram
Marie

Anna sa...

Visst är det jobbigt att ta på strumpor för säsongen...Man vill inte, men fryser ju! Sedan är det ju olika dagar, ibland går det utan fast det är vinter, inomhus.
Oj vilka äventyr i Marstrand! Man gjorde mycket konstigt förr i världen...Tur att man aldrig råkade illa ut! Det värsta jag gjort var nog att jag liftade till Växjö för att se Ulf Lundell (17 år var jag) hade med tält och satte upp det i skogen bakom folkparken och låg där alldeles själv på natten efter konserten...
Kram Anna

Viola sa...

Gillar oxå det märket, måste ta mig in till staden på fredag fm och kolla läget, verkar som alla kommer den 7/10 :) ha de...ska nu packa upp 2 st stora pallar med varor, hej och hå...kram

Skanegrabben i Malmö sa...

Hej

Skorna på översta bilden är sååååå coola....

Johanna Roth sa...

Haha, känner igen mig i strumpavog! Det är det första som åker av när jag kommer hem och tar av skorna...! Barfota är gott! Möjigen raggsockor en stund för att få lite värme:-)