söndag 11 september 2011

Sciurus vulgaris

Ekorren (Sciurus vulgaris) var på besök häromdagen på Svensksunds gård. Jag tänkte nästan direkt på ekorren och hamstring inför kall vinter ;) 
Men det är ju fler än ekorren som hamstrar, tänker närmast på mej själv, som är på loppisar titt som tätt och där hittar jag allt som oftast "bra-ha -saker" som kan komma till nytta i framtiden ;) Men det är väl fler i blogglandia som är precis som jag =)

För lite sen var jag på ett av stans uteställen och fick frågan om min ålder och jag sa ganska direkt hur gammal/ung jag är ;)

Men ett tant-test skulle göras och frågorna var så här:
- har du hund- jag svarar "JA"
-går du på loppis- jag svarar  "JA" redan där var det kört...det var ingen idé att fortsätta med testet.... I FAILED... jag är TANT ;)  hi hi nu vet jag det ;)

Men vad gör väl det, loppis är ju megakul att gå på, men jag skulle vilja hitta lite fler ställen. Är det någon som kan rekommendera fler roliga loppisar i Östergötland? Tar tacksamt emot tips =)Ha en toppen söndag kväll!!

2 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Hej
En tant till här fast utan hund. Det ska finnas en jättebra loppis runt Fornåsatrakten men jag har aldrig varit där själv. Sagen är underbart och snart får jag hem såååå fina saker bla fler motiv på servetterna.
kram Agneta

Viola sa...

Vad är då jag...:) ser fram emot att se dig kommande ångande här på gången...har skickat massor utav paket igår till bloggare som gillade de nyinkomna varorna, ha de, kram