onsdag 14 december 2011

Mer hyacintbilder ;)

Finns det något vackrare än  en fäscht blommande hyacint eller  Amaryllis, mina vita hyacinter och Amaryllis blommar som finast nu... helst skulle det ju varit till jul men när man fuskar och sätter in lite tidigt så blir det som det blir, men det finns ju inget som säger att det finns perfekt blommande hyacinter och annat på lut någonstans som skall fram dagen före julafton ;)
Idag är det ledig dag- mycket härligt!!!! Miudre härligt att det innebär jobb på lördag, men det skall nog gå. Dagen kommer iaf. innehålla bebismys med lille Simon 1 månad och mys med hans mamma förstås! Sen blir det nog pyssel för hela slanten, blir det något resultat skall jag visa det på bloggen senare ;)
Ha en fin dag alla därute i Cyberrymden!
Puss & Kram

4 kommentarer:

bakom berget sa...

Hej! Tack för den rara kommentaren inne hos mig. Vilken fin blogg du har. Jag lägger mig som följare hos dig, så jag hittar tillbaka.
Kram på Dig!
Åsa.

Härliga Livet sa...

Jag har oxå massor med hyasinter.Det verkligen luktar jul nu. Amaryllisarna blommar oxå för fullt. Fina bilder du tar. Jag har önskat min en system kamera av familjen till min födelsedag.
Önskar dig ett skönt vecko slut och helg. kram pernilla

Viola sa...

Ville titta in för att önska trevlig helg...har du fått någon snö än...:) kram

Nyanser av vitt sa...

Hej vännen
Jag har redan bytt ut mina hyacinter en gång och min vackra amaryllis med 5 blomstänglar är överblommad precis nu :O(
Aha en Iphone 4S. Jag har en sån...hade menar jag :O)Fred blinkade med sina rådjursögon till sin mamma och tyckte att det räckte med hans Iphone 4 till mig så vips hade vi bytt :O)Ha nu en fin helg trots jobb idag.
stor KRAM
Agneta