torsdag 8 december 2011

Snart helg....

Hyacint köpt på Julmarknad hos Violan.
With Love <3

Hållt sej bra i garagekyla :)


Loppisljuslyktor.
Fina stormlykan.
Längtar till helgen, skall fortsätta ta det lungt. Min kropp behöver det just nu, har känt mej förkyld i en månad ungefär eller inte  på topp iaf. Som ni ser har jag  piffat lite här och där ;) Det blir lite då och då som jag känner för och tycker är kul.

Fina stormlyktan som jag förstås inhandlat i Gårdsbutiken Romantiska Ting.  Fina små ljuskoppar som jag för tillfället har vid sidan om stormlyktan, inhandlade på loppis fastnade för dom direkt så fina :)

Skall försöka göra lite piff ute på lördag, med den där fina "Boben" som jag visade senast. Såg en lite glimt av när Ernst gjorde en granrismatta, en sådan skall nog fixas här och läggas framför farstukvisten, kommer bli kanontjusigt =)
Ha en härlig kväll!

4 kommentarer:

Härliga Livet sa...

Visst är det mysigt med alla ljus.
Jag har oxå en sådan gammal släde. Kanske skulle göra ngt kul med den.... Du kan väll visa bilder när du är klar. Hoppas du får en mysig helg och att förkylningen ger med sig.
kram Pernilla

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Kul att adventspiffa lite här och där. Ute har det inte blivit så mycket än, rosorna i min uteplantering håller sig på knoppstadiet ännu. De lär väl inte slå ut, men det känns lite konstigt faktiskt.
Kram
Marie

katha´s kortmakeri sa...

Så fina ljuslyktor ja de kan man inte ha för många av. Såg en flätad granmatta för något år sedan å skulle gärna ha något liknande var så snyggt.
Ha en skön lördag!
Kram Katha

Nyanser av vitt sa...

Tack vännen. Vad fint du gjort med hyacinten. Ha det toppen.
Kram Agneta